torsdag 3 december 2020

Gustavs sovrum

När vi flyttade in i huset så var det i stort sett inga rum som vi var helt nöjda med men de var ändå ok för att inte behöva stressa fram en renovering. Vi bestämde oss därför att starta med Gustavs rum. Han har det minsta rummet i huset en är också äldst och har minst saker på rummet. De enda kraven som han hade var att han ville ha en soffa, soffbord, säng, skrivbord, tv och garderob. Inte helt lätt när rummet är 2.30 x 2.30 och man inte har så mycket yta att spela på. Jag skulle så gärna vilja riva vägen och göra om layouten av rummet men jag och Roger tänker inte alltid så lika i dessa frågor. Vi tycker väldigt olika när det kommer till hemmet.
Men blått vill han ha på väggarna, ljusblått men inte babyblått. Tycker det inte var helt lätt att hitta rätt färg men jag tror vi lyckades. Han blev i alla fall nöjd ;-) För att få plats med en soffa så fick det bli loftsäng med 2-sits soffa och sidobord. Han ville ju egentligen ha ett soffbord men det är alldeles för trång för det. Vi tog en garderob som var lite extra bred för att få till lite mer förvaring i rummet och sedan ett bord bredvid med TV och hans PS4 på och där han också kan göra sina läxor.
Eftersom vi alla är väldigt frusna så la vi även Velourmatta på golvet. Så himla skönt att gå på och det blev helt ärligt mycket varmare i rummet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar